Over ons

Over Molthoff

Al vier generaties Molthoff wordt er, vanuit dezelfde traditie met kwaliteit gebouwd.

Wij werken samen met:

Een grote passie van Molthoff BV is ecologisch bouwen. Met deze methode hebben wij circa 20 jaar ervaring. Nieuwe technieken en inzichten maken het mogelijk om een huis met andere (ecologische) materialen te bouwen waardoor het klaar is voor de toekomst. Hierbij moet gekeken worden naar het totale bouwconcept.

Dit nieuwbouw woningconcept bestaat uit de volgende bouwvisie:
Woning bestaat uit een lichtgewicht fundering, kalkhennep-gevels, vrij overspanbare verdiepingsvloer en een isovlas dak. De binnenwanden worden nadien geplaatst. Hierdoor onstaat alle indelingsvrijheid voor de opdrachtgever.
Geen verwarming meer nodig, geen technische installaties, maar simpele methodiek.
Onze woningen zijn bio-based door gebruik van ecologische bouwmaterialen, hebben een zeer hoog wooncomfort door de ademende gebouwschil en zijn energie-neutraal, dus nul op de meter.
Deze bouwwijze is niet duurder dan een ´gewoon´ huis, en ze zijn ook nog ens energie-arm.
Kortom: onze woningen zijn klaar voor de toekomst!
Het huidige Molthoff BV bestaat uit verschillende medewerkers. Winfried Molthoff is de gepassioneerde bouwer die alle bouwwerkzaamheden zelf leidt. Daarnaast maakt hij zelfstandig de offertes, waardoor er op de bouwplaats zeer korte communicatielijnen ontstaan. Dit komt het bouwproces zeer ten goede.
Ons complete bouwteam bestaat uit vaste medewerkers, zoals timmerlieden, metselaars en een loodgieter.
Wij staan als bouwteam graag voor u klaar!

Specialisme in

4 Generaties Bouwervaring staan voor u klaar.

Scroll naar boven